KBB is een geweldig programma, maar soms heb je behoefte aan iemand die jou in het Nederlands verder kan helpen

KBB Coaching

KBB is een geweldig programma, maar soms heb je behoefte aan iemand die jou in het Nederlands verder kan helpen

KBB Coaching

Individuele hulp van een

KBB COACH

Veel zaken kun je oplossen door het te posten in de grote Facebook community. Je krijgt dan veel reacties & feedback. 

Maar er zijn ook dingen die te persoonlijk zijn, of juist lastig uit te leggen in een kort stukje Engelse tekst. Daar kan een persoonlijke, Nederlandstalige KBB coach uitkomst bieden. Iemand die ervaring heeft met verschillende kleine en grotere bedrijven en het KBB programma door en door kent!

Interesse in coaching?

Laat hier je emailadres en/of telefoonnummer achter als je interesse hebt in, of vragen hebt over individuele KBB coaching.

We nemen contact met je op voor een kosteloze intake, zodat jij kunt beslissen of dit bij je past.

“Don’t downplay what you’ve achieved because it makes others feel uncomfortable.”

ERVARINGEN MET ONZE COACHING

Brenda weet je op een positief kritische manier te inspireren en haalt je even uit je eigen ‘tunnelvisie’ om zo op een andere (en blijkt: simpelere..) manier naar je business te kijken. Erg prettig, leerzaam en nuttig. Aanrader!!

Gert Joppe

Financelinq hypotheken

Remko, je vertrouwen, rustige uitstraling, je humor en je vermogen om dingen altijd vanaf verschillende kanten te bekijken ga ik erg missen! Dankjewel voor de afgelopen 3 jaar.

Doreen Clemens

Zorgoppas

Brenda heeft mij vooral geholpen om van een afstandje naar mijn eigen business te kijken. Vaak als spiegel of als praatpaal. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik een veel beter inzicht heb gekregen in wat ik als ondernemer nu echt wil en hoe mijn kracht en talent optimaal kan inzetten. Ik heb nu mijn eigen vorm gevonden en oogst nu het succes van het werk wat we gedaan hebben.

Ik vond het uitermate plezierig om met deze multi-getalenteerde vrouw te werken en kan haar ook aan iedereen aanbevelen die zijn business en exposure wil maximaliseren.

Mark Teeuwissen

Mark teeuwissen makelaar 3.0

Ik ben blij met waar ik nu sta. Ik ben er nog lang niet en dat wil ik ook niet pretenderen, maar tegelijkertijd is er wel de groei en de stappen die ik heb gezet daar ben ik echt blij mee. Die grote verandering heb ik nu wel doorgemaakt. Dank voor de spiegel, de eerlijke reacties op mijn gedrag en houding. Ga zo door!

Jos Heikoop

Heikoop Bruiloftsfilms

Brenda is een absolute vakvrouw die het best tot haar recht komt wanneer zij van top tot teen met een ondernemer mee mag denken. Niet alleen over online marketing, maar over de gehele linie van het ondernemen. Brenda is iemand die je op koers weet te krijgen, wanneer je het zelf als ondernemer even niet meer weet. Als trainer was Brenda 1,5 jaar een meer dan waardevolle toevoeging aan het team van Mark Bongers Academy. Ze is betrokken bij cursisten, denkt oprecht mee en weet de hele dag te boeien met haar scherpe analyses, waarbij ze feilloos de vinger op de zere plek legt.

Mark Bongers

Mark Bongers Academy