Wie kan er beter een KBB review geven dan de mensen die het gebruiken en die geweldige resultaten behalen?

Resultaten & reviews KBB

Wie kan er beter een KBB review geven dan de mensen die het gebruiken en die geweldige resultaten behalen?

KBB
reviews & resultaten

Enthousiaste KBB-ers

LAAT JE INSPIREREN

Wat iedereen ook vindt en hoe enthousiast wij ook zijn, het zijn uiteindelijk de resultaten die tellen. Daarom delen we hier een aantal voorbeelden van mensen die KBB volgen of gevolgd hebben om iets moois te starten of juist om hun business te laten groeien.

KBB REVIEWS

“Ik heb best wel lang gezocht naar een goede cursus, maar het is echt wel heel fijn dat die zoektocht hier op kan houden!”
"I have spent sooooo much $$$ on buying course after course in the past three years and this is the first one I’ve completed.

Super excited to be launching my first event in a few weeks!"
“Ik had al een business, maar was zoekende hoe ik beter resultaat kon krijgen. KBB heeft mij zelfs meer gebracht dan ik had verwacht, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak! "
“Ik had geen idee hoe ik een online business moest opzetten, nu wél."
"Voor mij is KBB het programma dat alle kennis, tools, maar ook strategie en ondersteuning biedt, die ik nodig heb."
“It took almost 3 months longer than I had anticipated to complete it, but I did it! Completed!!
I was more excited at yesterday graduation than I was when I graduated with my Engineering degree 😆."
Previous
Next

Meer over de inhoud van het KBB programma?

Lees de uitgebreide beschrijving van The Knowledge Broker Blueprint inhoud.

KBB Inhoud lesprogramma The Knowledge Broker Blueprint

Wat is voor jou de

IMPACT VAN KBB TOT NU TOE?

SUCCESVERHALEN

Cornelius Lee Mosby

Super self institute

Bekijk het verhaal van Cornelius Lee Mosby, die met het KBB programma zijn heftige verleden heeft kunnen om zetten naar een positieve toekomst. Niet alleen voor hem maar ook voor honderden kinderen en ouders die in moeilijke omstandigheden zitten.

Vasco Rouw

The Millionaires Club

Miljonair & succesvol ondernemer Vasco Rouw heeft dankzij KBB opnieuw invulling gegeven aan zijn leven. Met zijn in 2019 gestarte TMC-Masterminds is hij aan het groeien als nooit tevoren. Gelukkig vergeet hij nooit te vermelden dat je met geld niet alleen mooie spullen kunt kopen, maar het zeker ook kunt inzetten voor goede doelen en de wereld een beetje mooier kunt maken.

Lance Cryderman

‘I wanted to prove them wrong.’

Lance is vanaf zijn jeugd ernstig gehandicapt. ‘Gewoon werken’ was voor hem nooit een optie. Zelf heeft hij altijd een drive gehad om aan iedereen die zei dat hij iets niet zou kunnen, hun ongelijk te bewijzen. Paralympisch atleet, MBA. Hij heeft door middel van het KBB programma een manier gevonden om vele mensen te inspireren en te komen van alleen maar dromen naar actie. Want het is waar; een doel is een droom met een deadline.

"Most of the problems in life are because of two reasons:
we act without thinking or we keep thinking without acting."

KBB is so simple and yet so freaking effective!

Remko's
KBB REVIEW

In deze review neemt Remko je mee in het KBB programma, licht hij toe wat hij er goed aan vindt, en waar nog ruimte voor verbetering zit.

Kwaliteit & gebruiksvriendelijk

Het is heel goed te zien aan het programma dat er veel is geïnvesteerd in de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de hoeveelheid materiaal. De drive achter KBB is het geloof in “Self education is the new norm”, de nieuwe norm is zelf leren, op je eigen voorwaarden en van elkaar.

Online leren is daarin steeds belangrijker zeker nu live bij elkaar komen niet altijd even vanzelfsprekend is. Deze kennisindustrie groeit, en het ziet er niet naar uit dat de grenzen bereikt zijn. Om hier in mee te kunnen doen of onderdeel van te kunnen zijn, is het zaak de juiste vaardigheden en kennis te verzamelen. En daar komt KBB in beeld:

Enthousiast & energiek

Bij alle video’s knalt de energie van het scherm af. Misschien voor ons ‘doe maar rustig’ Nederlanders even wennen aan het Amerikaanse enthousiasme maar het houdt je energie hoog en je hoeft niet bang te zijn dat je aandacht afdwaalt. Met name Dean is erg prettig om naar te luisteren en te kijken.

Niet onnodig ingewikkeld

Daarnaast hebben ze het bij KBB tot een kunst verheven om de zaken terug te brengen naar de essentie. De opdrachten zijn goed vormgegeven, vragen inspanning, maar zijn niet onnodig ingewikkeld. Je merkt dat de bedenkers van dit programma echt veel ervaring hebben en hun lat hoog hebben liggen wat betreft kwaliteit.
“Je wordt uitgenodigd om actie te ondernemen, wat natuurlijk de enige manier is om echt iets te bereiken.”

Realistisch en oprecht

Wat ook erg aanspreekt in het programma is het realisme. Er worden geen verzonnen gouden bergen beloofd. Je kunt niet verwachten dat je zonder inspanningen gemakkelijk groeit of een succesvolle business opbouwt en miljoenen verdient. Als het veel te mooi klinkt om waar te zijn… dan is het dat ook. Dean en Tony zijn eerlijk in wat je mag verwachten, als je niets doet, gebeurt er niets…

“Ik denk niet dat er een programma is dat kan tippen aan dit programma, én het wordt alsmaar beter, omdat er non-stop aan gewerkt wordt met een heel team.”

Tijd besparend

Heb jij de tijd, energie en gelegenheid om de schat aan kennis van het KBB programma zelf te verzamelen? Waarschijnlijk niet. Tientallen jaren business- en levenservaring, honderden gelezen boeken, duizenden gesprekken met andere topondernemers, klanten enz enz. zijn verzameld, verwerkt en samengepakt in één programma.

Eén programma met alle onderdelen die je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Een programma wat je aan de hand meeneemt om jouw unieke kennis en vaardigheden in te zetten voor anderen. Het is inderdaad zó compleet en bespaart je dus zeeën van tijd. En dat maakt KBB uniek en wat mij betreft een aanrader.

“Je belangrijkste investering is TIJD – niet geld. Zorg dat je je tijd investeert in de juiste zaken. En profiteer van de kennis en ervaring van professionals als Tony en Dean.”

Conclusie: Is het zijn geld waard?

KBB kost 1997 dollar, éénmalig, voor levenslange toegang tot het programma (inclusief nieuwe updates). Als ik Tony of Dean voor een uurtje zou moeten inhuren zou ik dit bedrag al in veelvoud kwijt zijn (als het überhaupt zou lukken). Nu heb ik uren van hun beste werk onder de knop en kan ik het luisteren, kijken of lezen wanneer het mij uitkomt 🙂

Als ik kijk hoeveel wij geleerd hebben in de afgelopen maanden, dan zou dit zomaar met stip de beste investering van de laatste jaren kunnen zijn. Niet alleen voor mij, maar ook voor ons samen (we hebben het programma de eerste keer samen doorlopen) én de mensen die we coachen. Er zitten zoveel tools in (die ik de rest van mijn leven kan inzetten als ik vastloop) dat de tijd die ik daarmee bespaar al een veelvoud van het bedrag waard is.

Hieronder hebben we de plussen en minnen nog even voor je op een rijtje gezet. Ook wij hebben de lat hoog liggen; er zijn natuurlijk altijd verbeteringen mogelijk. Het leuke is wel dat we in de afgelopen maanden hebben gezien dat er al meerdere verbeteringen zijn doorgevoerd, ze luisteren dus écht naar suggesties van KBB-ers 🙂

Wat kan je verwachten?

De plussen & minnen van kbb op een rij

Niet elk programma is voor iedereen geschikt. Natuurlijk kan je KBB gewoon 30 dagen uitproberen, maar om jou een goede keuze te kunnen laten maken, zetten we de plussen & minnen even voor je op een rij.

De plussen

De minnen

Overtuigd van KBB?

Koop KBB via ons en ontvang ook de Nederlandse KBB-extra's en word lid van de Nederlandstalige KBB-familiy! Deze link brengt je naar de Engelstalige bestelpagina.

DISCLAIMER: We geloven niet in “snel rijk” programma’s – alleen in hard werken, waarde toevoegen en bouwen aan een echte en professionele carrière, en anderen helpen met expertise. Onze trainingen zijn bedoeld om je te helpen je boodschap met een groter publiek te delen en om een verschil te maken in de wereld, terwijl je jezelf en je bedrijf laat groeien. Onze programma’s vragen een hoop werk en discipline, zoals bij alles wat de moeite waard is in je persoonlijke en zakelijke groei. We kunnen geen garanties geven op de resultaten of verdiensten die jij gaat behalen met onze ideeën, informatie, gereedschappen en strategieën. We kennen jou niet en, daarnaast, jouw resultaten in het leven zijn aan jou. Mee eens? We willen je graag met onze geweldige content, richting en strategieën. Je moet weten dat alle producten en services van ons bedrijf bedoeld zijn als educatie en informatie. Niks op deze pagina, of andere van onze website, of enige andere content of het curriculum is een belofte of garantie op resultaten of toekomstige verdiensten, en we geven geen juridisch, medisch of belastingadvies. *De hier opgenomen reviews en statements zijn gemaakt door klanten die de training hebben gevolgd, KBB heeft niets betaald om ze te verkrijgen.
Disclosure: Wij zijn een onafhankelijke Mastermind.com affiliate, geen werknemers. We ontvangen commissie van Mastermind.com. De meningen die hier worden geuit zijn van onszelf en zijn geen officiële statements van Mastermind.com of haar moederbedrijf, Mastermind.com LLC.

Dean-Tony-laptop-KBB

Zet vandaag je eerste stap:

Ontvang een gratis voorproefje van KBB