Wat is the Knowledge Broker Blueprint? Wat is KBB?
Op deze pagina vertellen we je alles over de inhoud van het KBB-programma én de extra's.

inhoud kbb programma

Wat is the Knowledge Broker Blueprint? Wat is KBB?
Op deze pagina vertellen we je alles over de inhoud van het KBB-programma én de extra's.

INHOUD KBB PROGRAMMA​

KBB wordt gebruikt om

TE STARTEN
OF TE GROEIEN

The Knowledge Broker Blueprint is een  complete blauwdruk om je business goed neer te zetten of te optimaliseren. Als Knowledge Broker weet je jouw kennis of die van iemand anders te ‘vertalen’, zodat je er weer andere mensen mee kunt helpen. 

> Lees verder over de exacte inhoud van het KBB programma

De inhoud van het KBB programma

KBB bestaat uit:

  • 6 uitgebreide online modules
  • minimaal 1x per week LIVE tactiek & inspiratiesessies met Dean en soms Tony
  • actieve privé-community op Facebook
  • KBB welkom-box
  • De technische tools die je nodig hebt
Exclusief voor KBB Nederland:

KBB is een beproefd en getest implementatieprogramma. Je leert JOUW kennis of ervaring identificeren en isoleren, zodat je vervolgens heel makkelijk bepaalt wie de mensen zijn die jouw kennis nodig hebben. Ook leer je hoe je succesvolle en impactvolle coachingsessies, workshops of masterminds kunt creëren en leiden. (Zowel persoonlijk als online!)

Het maakt niet uit of je al technische vaardigheden hebt of niet. Alles wat je moet leren en weten, wordt in dit trainingsprogramma behandeld en gebracht door twee van de grootste ondernemers van onze generatie: Tony Robbins & Dean Graziosi!

> Bekijk de inhoud van de modules.

De perfecte mix

KBB bevat alle puzzelstukken die je nodig hebt om jou klaar te stomen voor je eigen succes. En je hebt ze allemaal nodig! Want je bereikt alleen resultaat met de gouden combinatie van de juiste mindset, strategie én implementatie!

1) Unstoppable mindset

2) Tactiek & Strategie

3) Implementatie & Tools

KBB turns decades into days!

De 6 modules van

HET KBB PROGRAMMA

Hoe ziet dat er uit, een professioneel programma zoals je van Dean & Tony mag verwachten? We nemen je mee in de verschillende modules van the Knowledge Broker Blueprint:

Het KBB-programma bestaat uit 6 modules die opgedeeld zijn in lessen. Elke les bestaat uit een aantal onderdelen en een samenvattende afsluiting. Ook kan je overal de materialen downloaden, o.a. transcripts van de video, een opdracht uit het werkboek of een mp3 voor in auto.

De volgorde is zo gemaakt dat als je het van A tot Z volgt, je niks mist en er het maximale uit kunt halen. Daarnaast zijn Dean, Tony & de community je stok achter de deur. Ze motiveren je als dat nodig is: ‘Nobody gets left behind’.

In de praktijk zal je merken dat je de ene module veel gemakkelijker of sneller doorloopt dan de andere. De ervaring van andere deelnemers leert ook dat veel KBB-ers bepaalde modules herhalen om er het maximale uit te halen. Soms simpelweg omdat ze zelf gegroeid zijn en er met andere ogen naar kunnen kijken.

Zo ziet het online programma eruit:

INHOUD KBB MODULES

Module 1

Mastering Your Mindset
(Mindset, jouw why, én de tools)

Je ziet waar je jezelf in de weg zit en weet hoe je nieuwe gewoonten kunt aanleren en inzetten om continu mét energie stappen te blijven maken richting jouw doel(en).

Lesson 1:
5 Keys to Constantly Progress and Avoid Failure

Lesson 2:
Scaling Your Success

Lesson 3:
Must-Have Millionaire Success Habits

Lesson 4:
How to Design a Talk That Will Influence

Elke les bevat een aantal sessies en een bonus.

Hoe stel je de juiste doelen voor jezelf? Welke gewoonten zorgen ervoor dat je altijd vooruit blijft komen. Hoe zorg je dat je op (jouw) juiste spoor blijft zonder de energie te verliezen?

Een goed opgebouwd programma begint met de basis: je mindset. Je kan bedenken hoe je je leven vorm wilt geven, maar er zullen altijd tegenslagen zijn die je niet aan ziet komen of waar je geen controle over hebt. Het is dus belangrijk om jezelf zo te trainen, dat je daar mee om kunt gaan. En óók als je steeds succesvoller wordt en in de schijnwerpers komt te staan, moet je daarmee om kunnen gaan.

Dit alles leer je onder de professionele begeleiding van niemand minder dan Tony Robbins; ondernemer, leraar en levend voorbeeld. Met ruim 40 jaar staat van dienst en een lijst van succesverhalen die te lang is om op te noemen. Hij coachte onder andere Nelson Mandela, Oprah Winfrey, Serena Williams, Michael Gorbatsjov, maar ook veel van de succesvolste mensen in Nederland. De inhoud van deze module brengt hij normaliter alleen live in zijn 4-daags programma Unleash The Power Within (UPW).

"Most of the problems in life are because of two reasons:
we act without thinking or we keep thinking without acting."

Module 2

Extraction & Discovery
(Jouw verhaal & wat je te bieden hebt)

Na deze module heb je scherp wat je te bieden hebt en waarom je dat wilt bieden. Bovendien bouw je een gezonde dosis zelfvertrouwen om écht impact te maken.

Lesson 1:
Your Expertise & Ideal Client

Lesson 2:
Story-Teach-Tool Framework

Lesson 3:
Your Toolbox Part 1

Lesson 4:
Your Toolbox Part 2

Lesson 5:
Your First Agenda Complete

Elke les bevat een aantal sessies en een bonus.

Wanneer je weet wat jij te bieden hebt wordt het veel gemakkelijker om dit duidelijk te vertellen. Dan wordt het jouw verhaal: een verhaal wat mensen moeiteloos boeit en waaruit blijkt dat jij echt gepassioneerd bent over wat je doet. Die energie voelen mensen en zorgt ervoor dat je ze meeneemt in je verhaal.

Daardoor wordt het voor jou én voor hen duidelijk of jullie bij elkaar passen en of je ze écht kunt helpen. En dus ook wie niet bij je past, dat is minstens net zo belangrijk. Zo bouw je aan duurzame relaties die voor beide partijen interessant zijn. In deze module breng je noodzakelijke focus aan om succes te kunnen hebben.

Aan het eind van deze module heb je niet alleen een helder aanbod, maar ook een helder plan & agenda zodat je weet waar je mee aan de slag kunt. Dit voorkomt dat je te lang blijft hangen in het nadenken.

Social Media (o.a. Facebook, Instagram, YouTube, e-mail), landingspagina’s, funnel, lancering: alles komt aan bod, stap voor stap.
Het proces is opgeknipt in hapklare onderdelen om ervoor te zorgen dat jij kunt zeggen: I got this!

Module 3

Marketing Mastery
(Alles wat je nodig om klanten te vinden!)

In deze module leer je om jouw marketing goed in te richten, zodat je op een goede manier zichtbaar wordt bij jouw doelgroep. Hier staan de principes centraal, en je krijgt inzicht in hoe Dean zijn marketing doet.

Lesson 1:
Becoming a Marketing Expert

Lesson 2:
Mastermind Funnel Blueprint

Lesson 3:
The Different Pages

Lesson 4:
The Launch Secrets

Elke les bevat een aantal sessies en een bonus.

> Heb je nog weinig ervaring met het vinden van klanten of het formuleren van een aanbod waardoor mensen zich echt aangesproken voelen? Geen probleem, je leert het stap voor stap.
> Heb je al aardig wat opgebouwd? Dan leer je een heleboel om jouw marketing nóg beter neer te zetten.

Hierbij gaat het erom je aanbod zó neer te zetten dat je de mensen aantrekt die jij kunt helpen, maar ook om diegenen af te stoten die niet bij je passen.

Wie gaan je vinden? Marketing is onmisbaar, maar vaak onbegrepen. Marketing wordt door veel bureaus als een soort magische saus verkocht. Niets is minder waar. Jouw marketing is niet zomaar een trucje.

Wat wel klopt: marketing is veel makkelijker (én leuker!) als je scherp hebt wie je kunt helpen, wat jouw boodschap is en wat je kunt bieden.

Je zult versteld staan hoe jouw blik op marketing verandert in deze module. Het technische gedeelte kun je zo ingewikkeld maken als je wilt, maar ook zonder complexe structuren kun je heel veel bereiken. Alles wat je in deze module leert wordt nog steeds getest en veranderd als er nieuwe inzichten zijn.

Module 4

Generating the (right) leads
(Laat internet vóór je werken)

Je leert in deze module de juiste leads (klanten) te vinden. Met de kanalen die bij jou passen en zonder te spammen. Deze module zoomt in op de technieken, hoe je op een fijne en effectieve manier promoot en adverteert.

Lesson 1:
The Wagon Wheel of Marketing

Lesson 2:
Your First 100 Perfect Fans

Lesson 3:
Social Media & Free Traffic

Lesson 4:
Spending Money on Ads

Lesson 5:
What’s Next to Scale

Elke les bevat een aantal sessies en een bonus.

Nadat je een helder aanbod hebt gemaakt in module 3 is het zaak om klanten actief te interesseren. De enige manier is om de juiste mensen aan te spreken, mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat jij kunt bieden. Daar is een helder stappenplan voor nodig. KBB levert in module 4 een-stap-voor-stap handleiding om ervoor te zorgen dat je fans gaat verzamelen: klanten die straks zo enthousiast zijn over jou dat ze het aan hun vrienden vertellen. En dat is wat je wilt!

Module 5

Running your event with confidence
(Online of live, jij kiest!)

Je leert je voorbereiden als een pro, en daardoor kun je vol zelfvertrouwen je (online of live) event runnen.

Lesson 1:
The Perfect Mastermind Formula

Lesson 2:
Virtual Event Checklists

Lesson 3:
The Perfect In-Person Event

Lesson 4:
Last Steps and Thank You!

Elke les bevat een aantal sessies en een bonus.

Of je nu een event plant of je klanten begeleid naar een koop. Deze module zorgt dat je er klaar voor bent. Afhankelijk van je type business zijn er verschillende manieren om je waarde te leveren, soms is dat persoonlijk, in de vorm van een product of juist online. Het valt of staat met een goede voorbereiding. En daarvoor vind je alles in deze module: checklists, templates en meer.

Alles om er voor te zorgen dat je geen onnodige stress hebt omdat je alle tools hebt om het soepel te laten verlopen. En niet alleen dat, iedereen die je bereikt zal te spreken zijn over de resultaten, omdat ze precies weten waar ze aan beginnen en de verwachtingen goed gemanaged zijn. Dit is waar het begint: het gesprek met je klanten, naar ze luisteren. De enige manier om te zorgen dat je blijft bieden wat zij nodig hebben.

"Kennis is pas waardevol als je het kan delen zodat anderen er van kunnen leren."

Module 6

Knowledge consultant & reporter
(Impact maken door de kennis van een ander te delen)

Deze module zorgt ervoor dat je aan de slag kunt, ook als je zelf de kennis (nog) niet hebt. Jij kunt Knowledge Broker zijn voor iemand anders: de persoon die anderen motiveert & activeert om met de waardevolle kennis van een expert aan de slag te gaan.

Lesson 1:
What It Means to Be A Knowledge Consultant

Lesson 2:
Getting to the Yes

Lesson 3:
Knowledge Reporter

Lesson 4:
A Winning Business

Lesson 5:
A True Story of Tony and Dean

Elke les bevat een aantal sessies en een bonus.

Het kan zijn dat je jezelf helemaal niet ziet als een expert of (nog) niet gelooft dat iemand op jou zit te wachten. Je kunt met KBB ook juist de rol nemen van kennisdeler. Dan ben je de gids die anderen de weg wijst met de kennis van een expert. Dat kan een bekend iemand zijn die je bewondert en die al veel bereikt heeft. Iemand die je kent of al langere tijd volgt.

Jij bent de gids, en hij/zij is de leraar en samen maak je impact (en inkomen 🙂 Toegepaste kennis is pas echt waardevol!

KBB is simpel, maar toch super effectief!

Niemand kan het beter vertellen:

DE REVIEWS !

Overtuigd van KBB?

Koop KBB via ons en ontvang ook de Nederlandse KBB-extra's en word lid van de Nederlandstalige KBB-familiy! Deze link brengt je naar de Engelstalige bestelpagina.

KBB Inhoud lesprogramma The Knowledge Broker Blueprint

Veelgestelde vragen over KBB

FAQ

Veelgestelde vragen over The Knowledge Broker Blueprint van Tony Robbins & Dean Graziosi

The Knowledge Broker Blueprint (afgekort KBB) is een programma & community (KBB Family) van Tony Robbins en Dean Graziosi, waarin ze hun 60+ jaar kennis en ervaring combineren en toegankelijk maken om zo veel mogelijk levens positief te beïnvloeden. Het programma bestaat uit een geweldige online leeromgeving (met video’s, transcripts, audio-opnames, oefeningen en een werkboek en een heleboel extra’s). 

Daarnaast is er een grote, actieve community en komt Dean en soms Tony wekelijks live om je verder te helpen en je te stimuleren om actie te blijven ondernemen en successen te vieren.

Tony Robbins & Dean Graziosi zijn expert in het bereiken van doelen. Ze hebben als missie om de kennis die daarvoor nodig is, met zoveel mogelijk mensen te delen. Zij hoeven niet meer te werken voor geld, alles gaat om impact. 

“Each person that says yes to KBB = a life changed!” 
– Tony Robbins

Ja. Het doel van KBB is dat jij vooruit komt, mocht dat om welke reden dan ook niet zo zijn, dan kan je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen.

Je koopt het programma rechtstreeks via KBB USA, omdat je via onze link aankoopt (deze dus) ben je er zeker van dat je ook de Nederlandse support & extra’s ontvangt. Je kan KBB betalen met Creditcard of Paypal. Zodra je hebt betaald, ontvang je meteen toegang en kan je aan de slag. Ook kan je dan lid worden van de communities (The Knowledge Broker Blueprint & The Knowledge Broker Blueprint Nederland). Mocht er iets onduidelijk zijn, of je wilt nog wat navragen, dan kan je ons altijd een berichtje sturen op info@kbbnederland.nl.

Je kunt afrekenen met Paypal, dit is snel en gratis aan te maken en je kunt er dan je eigen bankrekening aan koppelen: > naar Paypal

Je kan ook kiezen om te betalen met Creditcard. Mocht je geen Creditcard hebben, dan kan er gratis een aanvragen. Bijvoorbeeld van de duurzame bank Bunq of van de bank N26:
> Hier vind je een overzicht.
(Wij hebben zelf Bunq en zijn daar erg blij mee, je hebt dan ook altijd gunstige wisselkoersen en een fijne app). 

Op dit online programma zit geen VAT (Amerikaanse BTW) of Sales tax, en wat je niet betaald, kun je helaas ook niet terugvragen 😉

Als je om welke reden dan ook binnen 30 dagen geen stap dichterbij succes komt, stuur dan een mail naar support@mastermind.com en je krijgt gewoon je geld terug.

DISCLAIMER: We geloven niet in “snel rijk” programma’s – alleen in hard werken, waarde toevoegen en bouwen aan een echte en professionele carrière, en anderen helpen met expertise. Onze trainingen zijn bedoeld om je te helpen je boodschap met een groter publiek te delen en om een verschil te maken in de wereld, terwijl je jezelf en je bedrijf laat groeien. Onze programma’s vragen een hoop werk en discipline, zoals bij alles wat de moeite waard is in je persoonlijke en zakelijke groei. We kunnen geen garanties geven op de resultaten of verdiensten die jij gaat behalen met onze ideeën, informatie, gereedschappen en strategieën. We kennen jou niet en, daarnaast, jouw resultaten in het leven zijn aan jou. Mee eens? We willen je graag met onze geweldige content, richting en strategieën. Je moet weten dat alle producten en services van ons bedrijf bedoeld zijn als educatie en informatie. Niks op deze pagina, of andere van onze website, of enige andere content of het curriculum is een belofte of garantie op resultaten of toekomstige verdiensten, en we geven geen juridisch, medisch of belastingadvies. *De hier opgenomen reviews en statements zijn gemaakt door klanten die de training hebben gevolgd, KBB heeft niets betaald om ze te verkrijgen.
Disclosure: Wij zijn een onafhankelijke Mastermind.com affiliate, geen werknemers. We ontvangen commissie van Mastermind.com. De meningen die hier worden geuit zijn van onszelf en zijn geen officiële statements van Mastermind.com of haar moederbedrijf, Mastermind.com LLC.

Dean-Tony-laptop-KBB

Zet vandaag je eerste stap:

Ontvang een gratis voorproefje van KBB